Tuesday 14 July 2009

Kertaus on opintojen äiti

Jotta me isänmaalliset ja vapauttamme kuolemaan puollustavat Suomen miehet tietäisimme, mikä vaara meillä on vastassa, kerrataanpas, mitä SURSOTARin profeetta ja Homman herra on sanonut:

"Mitä kala tekee? Ui. Miten kalan uiminen lopetetaan? Pannaan kala päiviltä. Mitä vasemmistohuligaani tekee? Heittää kiviä. Miten vasemmistohuligaanin kivenheitto lopetetaan?"

Mitä vasemmistohuligaani tässä tarkoittaa? Vasemmistohuligaani tarkoittaa aivan ketä tahansa, joka ei pidä Halla-ahon sanaa Jumalan evankeliumina eikä ulkomaalaisia roistoina. Halla-aholaisten, Hommalaisten ja SURSOTARin maailmassa ei ole mitään muuta kuin he itse ja vasemmisto-huligaanit. Ne jotka eivät vaivu polvilleen Halla-ahon edessä, ovat vain Yle-Hesari-salaliiton aivopesemiä, eli joko vasemmisto-huligaaneja tai vasemmisto-huligaanien käskyläisiä. Halla-aholle, Hommalaisille, Suomen Sisulle ja SUROSTARille kaikki me jotka emme kannata heitä emmekä vasemmisto-huligaaneja olemme ilman omaa tahtoa. Meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kumartaa kasvomme lokaan ja saastaan Halla-ahon edessä; tai sitten kieltäytyä palvelemasta Eiran Mestaria-Jonka-Kakkakin-on-Kultaa. Jos kieltäydymme, olemme vasemmisto-huligaaneja ja meidät lopetetaan.

Suomalaiset: haluatteko Halla-ahon pelotelluiksi ja solvatuiksi orjiksi, vai taisteletteko vapautenne ja isänmaanne vapauden puolesta isoisienne lailla? Puolueettomia ei ole. Halla-aho, Homma ja SURSOTAR tarjoavat teille orjuutta tai kuolemaa - "lopettamista". Kolmas vaihtoehto on taistella elämänne ja vapautenne, lastenne elämän ja vapauden edestä.



"Pelottavaa on vain se, että poliisi ei vallitsevassa mediailmapiirissä voi ampua luotia päähän kiviä nakkelevalle ihmissaastalle." (Jussi Halla-aho)

"Kiviä nakkeleva ihmissaasta" on Halla-aholle kaikki, jotka eivät kumarra häntä. Mutta puhutaan nyt siitä oikeasta kiviä nakkelevasta ihmissaastasta eli vasemmistolaisista kuokkavieraista sun muista oikeista hugilaaneista. Hämärän aatteensa hämäämänä se vastustaa "kapilasteja" eli kauppojen omistajia ja niitä jotka ajelevat hienoilla autoilla. Se särkee ikkunoita ja naarmuttaa autojen maalia. Paskamaista touhua tietenkin, mutta ei kuoleman-rangaistuksen alaista missään maassa paitsi jossain Kiinassa tai Iranissa. Tavara on kuitenkin ihmistä varten eikä ihminen tavaraa varten, ja tavaran särkeminen ei ole kuolemalla rangaistava rikos minkään kohtuuden mukaan. Eikä kuolemantuomioitakaan anna poliisi, vaan oikeusistuin. Poliisilla on aivan hyvät aseet panna tämmönen roskaväki kuriin ketään tappamatta. On pamput ja mellakkakilvet ja mustatmaijat ja vieläpä linja-autot.

Sitä vastoin Halla-ahon kannattajat eivät halua särkeä tavaroita. He haluavat särkeä ihmisiä. Kun SURSOTARin käskyläinen heittää pikkutytön junasta laiturille, kun SURSOTAR räjäyttää pommin pakolaiskeskuksessa - kun SURSOTAR jonain päivänä ehkä jo ennen kesän loppua tappaa ensimmäisen terrori-uhrinsa - silloin Hommassa juhlitaan ja riemuitaan. Mitäs olit somali! Mitäs olit tummaihoisesta maasta adoptoitu! Mitäs olit seitsemänvuotias tyttö, joka oli ihan valkoinen ja kantaväestöä, mutta sattui seisomaan SURSOTARin miehen tähtäyslinjalla kun piti osua mustaan tyttöön! Mitäs matkustit raitiovaunussa jossa SURSOTARin miehen repussa pommi laukesi ennen aikojaan!

"Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Olisiko sitä seuraava hekuma niin suuri, että se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen? Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino." (Jussi Halla-aho)

Halla-aho itse sanoi, että "tehtaanpuiston homo" puhui täysin kohteliaasti ja uskoi kohteliasta kieltäytymistä. Silti Halla-ahon teki mieli mennä hakemaan pistooli ja ampua homoa päähän. Siis takaraivoon, kun homo olisi jo poistumassa paikalta. Tyypillistä halla-aholaista rohkeutta, takaapäin. Mitä muuta Halla-aho tuossa sanoo? Hän sanoo saavansa tappamisesta hekumaa. Sellaista hekumaa että vankeusrangaistuskaan ei välttämättä häntä pidättele. Haluammeko me että kadulla liikkuu vapaana mies joka saattaa kokea täysin kohteliaan käytöksen hirveänä loukkauksena ja ampua äkkiarvaamatta päähän? Mies joka avoimesti pilkkaa lakia ja sanoo että se ei pidättele hänen murhanhimoaan? Entä haluammeko me että Suomessa liikkuu vapaalla jalalla joukko sotilaallisesti järjestäytyneitä aseellisia miehiä jotka ihailevat Halla-ahoa juuri näiden kirjoitusten takia ja uhkailevat ja painostavat jokaista joka on eri mieltä Halla-ahon kanssa?


"Aseet näyttävät mageilta; niissä on erittäin hienoa, mieltä hivelevää mekaniikkaa; niistä kuuluu tyydyttäviä naksahduksia ja lonksahduksia; öljy, metalli ja öljytty metalli tuoksuvat hyvälle; palava ruuti tuoksuu hyvälle; aseen potkaisu tuntuu hyvältä." (Jussi Halla-aho)

"Minä ainakaan en mene väliin, jos näen jossakin pahoinpitelyn tai raiskauksen. - - Yksi syy on se, että raiskaajat ja pahoinpitelijät, jotka yleisillä paikoilla suoritettavissa akteissa pääsääntöisesti ovat kolmannen maailman tulokkaita, ovat yleensä aseistettuja ja erittäin halukkaita vahingoittamaan ja tappamaan. - - Toinen ja luultavasti tärkeämpi syy on se, että en vähäisimmässäkään määrin halua riskeerata tilannetta, jossa joutuisin maksamaan jollekin Afrikan sarven ihmissaastalle vahingonkorvauksia "kivusta ja särystä". Tuollaisessa tilanteessa voisin hyvin kuvitella menettäväni kokonaan itsehillinnän ja ottavani hengiltä sekä tuomarin, kipua ja särkyä kärsineen saastan että häntä puolustavan oikeusavustajan." (Jussi Halla-aho)

Tässä Halla-aho oikein kehuu pelkuruudellaan: hän ei mene väliin, kun heikompaa uhataan. Hän kuvittelee mielessään pieleen menevän oikeudenkäynnin jossa hän joutuu vääryydellä tuomituksi. Hän hekumoi ajatuksella tuomarin surmaamisesta. Hän käyttää tätä omasta päästään keksimäänsä väkivaltakuvitelmaa perusteluna omalle pelkuruudelleen.

Tällästä miestä Kämy-Sursotar-Homma-kompleksi palvoo sankarinaan. Miestä, joka avoimesti kehuu pelkuruudellaan ja vielä on sitä mieltä että muita ihmisiä pitäisi kuolemalla rankasta siitä että hän itse on pelkuri. Tälläsen miehen puolesta "maahanmuutto-kriittiset" ovat valmiita jopa tappamaan. Tälläsen miehen puolesta SURSOTARin vaajamiehet tarttuvat pimeydessä kivääreihinsä ja tähtäävät sinun lastasi takaraivoon.


"Eläinten kanssa sodin eläinten säännöillä." (Jussi Halla-aho)

Mitä jos joku päättää panna kovan kovaa vastaan? Sotimaan Halla-ahon kanssa eläinten säännöillä? Silloin kuuluu Eirasta itku ja iso parku. Eihän toki voi eikä saa olla niin että muilla on oikeus käyttäytyä Halla-ahoa kohtaan yhtä paskamaisesti kuin hän itse kaikkia niitä kohtaan jotka eivät ole halla-homma-surso-väkeä.

Suomi-kaksnelosella ylläolevia lainauksia kommentoitiin seuraavasti:

Mitä kala tekee? Ui. Miten kalan uiminen lopetetaan? Mitä Halla-aho tekee? Ajattelee tappamista, tappamisen nautintoa, päähän ampumista, ampuma-aseiden mageutta, ja kirjoittaa siitä. Miten Halla-ahon kirjoittelu lopetetaan? Päteekö häneen sanonta "haukkuva koira ei pure", vai onko ympäröivän yhteiskunnan syytä olla huolissaan?


Niin. Miten Halla-ahon kirjoittelu lopetetaan? Miten on? Saako kovan panna kovaa vastaan? Saako eläinten kanssa sotia eläinten ja Halla-ahon kanssa halla-aholaisten säännöillä?